español · català
 
 
  Còmic ella  
  Eròtic ella  
  Còmic ell  
  Eròtic ell  
  Còmic i eròtic  
  Grups mixtes  
 
  Còmic ella · Comiat soltera Barcelona
  Anti-striptease
    “Juanito el pitolito”
“Juanito” és un mecànic-obrer disposat a deixar indisposada als seus amfitriones. Amb molta conya i anti-erotisme, segur que aconseguirà arrencar unes rialles en qualsevol comiat.
   
Cambrer Fals
   Aurelio
Aurelio és una persona una mica desgraciada i amb mala sort a la vida, tot li surt malament, i Fins i tot ha d'enganyar als currículums fent-se passar per un bon cambrer, quan en realitat no en te ni idea. Amb molts nervis i sobretot amb humor, intentarà complir les seves tasques el seu primer dia de treball.
   
Operari
És un humil treballador que s'encarrega del manteniment ("Avaries, arranjaments, comprovacions ....). Una de les característiques d'aquest personatge és que té unes bones "eines".
   
Cuiner
Un cuiner treballador fart de la rutina de cada dia i dedicat al seu treball perquè els seus comensals estiguin satisfets es passeja per la sala on mengen. Entre els seus defectes esta la beguda i de vegades les passejades per la sala es fan una mica llargues i entretingudes.
   
Torero Anti-sexy
Aquest personatge es caracteritza per la seva casta i presència. Utilitzant grans dots per seduir les solteres, entre ells el seu "estoc", demostrant que els toreros també tenen ritme.
   
Gitana
El seu nom és Rebeca Vargas i és dedica a la venda ambulant de roba interior (calces, sostenidors, bisos ...) un pèl desfasada. Cada vespre intenta vendre alguna cosa, però com que hi ha molta crisi ven ben poca cosa. Per això, se les enginya durant l'espectacle, per intentar treure diners d'alguna altra manera (amb mètodes "picants"). Te accent andalús i és força picarona. Li va la "marxa". Te una "xerrameca" que no es se l'acaba.
   
Dona de la neteja
Es diu Salomé i es tortosina. Amb el seu "plumero" i el drap de la pols, procura treure "lo polvet" dels assistents. Malgrat que està ple de gent, ella es dedica a la neteja tant sí com no.
Aquest personatge fa, també, d' "antisexy". Amb el seu "striptease" fa les delícies de l'homenatja't.
   
Cambrera
El seu nom és Diana. Està en un programa de reinserció laboral ja que s'està desintoxicant de la seva addicció (és addicte a lligar). Durant l'espectacle, li pot més la seva addicció que la feina. En la seva addicció no fa diferències de gènere, tot li està bé, la qual cosa la converteix en una cambrera que "arramba" més que no treballa. I el treball el filtra a través de les ganes de "lligar".
   
Sexòloga
La doctora Sylvia us demostrarà exactament quant sabeu de sexe abans de donar el pas definitiu. Sabeu tant com creieu o necessiteu una lliçó?
Personatge còmic, fa una petita lliçó de sexologia. El personatge involucra a la família per saber una mica més sobre la nuvia. Investiga la història sexual de la nuvia i li fa un petit test per veure si és cert que sap tot abans de casar-se.
   
Tinent O'Sexy
La tinent ha arribat de USA disposada a fer-vos passar una bona estona. Però compte perquè en l'exèrcit són una mica estrictes. No la feu enfadar.
Personatge còmic, el personatge varia depenent del grup, a vegades és una mica estricte més tipus en l'exèrcit i de vegades una mica més ximpleta. Pot ser dona d'empenta, mai més ben dit o la típica absurda a la qual li han enganyat per posar-la al exèrcit.
   
Mariona
Una noia que apareix en el comiat perquè vol ser la dama d'honor de la núvia i munta tot un sarau per aconseguir-ho. Aquest personatge, si es vol, també té un numero musical inclòs!
   
Cambrera Paquita
És una cambrera súper lletja, però més que lletja es “de un torpe” que fa por. La seva intenció es que la núvia la contracti com ha cambrera per la seva boda, si ó si.
   
 
 
 
Informació legal · info@despedidasbarcelona.es · Tel. 93 302 05 51 · Disseny web Barcelona: Montaweb.com